Yrityksille

lippu

Tee tarjouspyyntö sateenkaarisensitiivisyyskoulutuksesta tai -konsultoinnista!

Kuinka teen tuotteistani kiinnostavia myös sateenkaareville ihmisille?

Miten palvelen yhdenvertaisesti ja hienotunteisesti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvia henkilöitä?

Tasa-arvolaki velvoittaa ennaltaehkäisemään sukupuoli-identiteetistä tai sukupuolen ilmaisusta johtuvaa syrjintää. Yhdenvertaisuuslaki taas kieltää seksuaalisesta suuntautumisesta aiheutuvan syrjinnän ja velvoittaa edistämään yhdenvertaisuutta. Voimme yhdessä varmistaa, että nämä lait toteutuvat yrityksessäsi.

Homo- ja transyhteisölle on merkityksellistä, että palveluntarjoajat huomioivat myös heidät asiakasryhmäna ja että palvelun asiallisuus on taattu. Syrjintään ja epäsensitiiviseen kohteluun törmää valitettavasti tänäkin päivänä ja jaamme kokemuksiamme yhteisön sisällä vilkkaasti. Suosituksia sateenkaariystävällisistä palveluntarjoajista kysellään paljon ja valinnat tehdään usein niiden perusteella.

Kuluttajaryhmänä sateenkaariväestö on merkittävä – tähän ryhmään kuuluu noin 10% ihmisistä. ”Pinkistä rahasta” puhutaan esim. USA:n ja Iso-Britannian markkinoilla yhä enemmän ja useat yritykset kohdistavat osan markkinoinnistaan homo- ja transyhteisöille sekä heidän tukijoilleen. Myös monille muille, joita nämä aiheet eivät henkilökohtaisesti kosketa, on palveluntarjoajaa valittaessa tärkeää, että avarakatseisuus kuuluu yrityksen arvoihin.

Useiden tutkimusten mukaan monimuotoisuuden huomioivat, yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa näkyvästi esiintuovat yritykset menestyvät kilpailijoitaan paremmin. Asiasta kertoo tämä tuore YLEn artikkeli: Näin konsulttiyhtiö tukee seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä.

Voin auttaa sinua tekemään yrityksestäsi sateenkaarisensitiivisen. Tee tarjouspyyntö yrityksesi tarpeisiin räätälöidystä koulutuksesta tai konsultoinnista.