Palvelut

dragonfly1Seksuaali- ja pariterapia

Seksuaaliterapia on keskusteluun perustuvaa vuorovaikutusta asiakkaan seksuaalisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Terapeutti ja asiakas eivät kosketa toisiaan missään tilanteessa.

Pariterapiassa keskitytään pari/monisuhteen hyvinvointiin asiakkaiden määrittelemän tavoitteen ympärillä.

Tyypillisesti seksuaalineuvonnassa käyntikertoja on noin 3-5, mutta moni saa apua jo yhdestä käynnistä. Seksuaaliterapian tavallinen kesto on 5-20 kertaa. Pariterapiassa käyntikerrat vaihtelevat paljon teemasta riippuen. Käyntikertojen määrästä sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa, mutta asiakkaalla on oikeus päättää terapia milloin tahansa.

Vastaanotolle voi tulla yksin tai kumppani(e)n kanssa. Ryhmämuotoinen seksuaalineuvonta on mahdollista toteuttaa joko vastaanotollani (max 10 henkilöä) tai asiakkaan tiloissa (esim. vanhainkoti, kuntoutuskeskus).

Skype tai Whatsupp

Neuvonta/terapia voi tapahtua myös Whatsupp- tai Skype-videopuhelun välityksellä. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi. Varsinkin tällainen neuvonta/terapia on mahdollista sopia myös ilta-aikaan tai viikonlopuksi.

Luottamuksellisuus

Seksuaaliterapeutti on vaitiolovelvollinen. Kaikki asiakassuhteisiin liittyvät asiat hoidetaan ehdottoman luottamuksellisesti. Asiakaskäynneistä ei tehdä mitään kirjauksia Kantaan tai muihin rekistereihin. Laskutus tapahtuu sähköpostitse asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

Koulutukset ja konsultointi

Teen myös konsultointeja ammattilaisille sekä seksuaalisuuteen liittyviä räätälöityjä koulutuksia. Yrityksille tarjoan opastusta sateenkaarisensitiivisyyteen.