Palvelut

dragonfly1Seksuaali- ja pariterapia

Seksuaaliterapia on keskusteluun perustuvaa vuorovaikutusta asiakkaan seksuaalisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Terapeutti ja asiakas eivät kosketa toisiaan missään tilanteessa.

Pariterapiassa keskitytään pari/monisuhteen tai muunlaisen kumppanuuden hyvinvointiin asiakkaiden määrittelemän tavoitteen ympärillä.

Seksuaaliterapian tavallinen kesto on 5-20 kertaa, mutta moni voi saada apua jo yhdestä käynnistä. Pariterapiassa käyntikerrat vaihtelevat paljon teemasta riippuen. Käyntikertojen määrästä sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa, mutta asiakkaalla on oikeus päättää terapia milloin tahansa.

Vastaanotolle voi tulla yksin tai kumppani(e)n kanssa. Ryhmämuotoinen neuvonta on mahdollista toteuttaa joko vastaanotollani (max 10 henkilöä) tai asiakkaan tiloissa (esim. vanhainkoti, kuntoutuskeskus).

Skype tai Whatsupp

Terapia voi tapahtua myös Whatsupp- tai Skype-videopuhelun tai muun asiakkaan toivoman etäyhteyden välityksellä. Em. sovellukset on ladattavissa ilmaiseksi. Varsinkin etäterapia on mahdollista sopia myös ilta-aikaan tai viikonlopuksi.

Luottamuksellisuus

Seksuaali- ja pariterapeutti on vaitiolovelvollinen. Kaikki asiakassuhteisiin liittyvät asiat hoidetaan ehdottoman luottamuksellisesti. Asiakaskäynneistä ei tehdä mitään kirjauksia Kantaan tai muihin rekistereihin. Lasku lähetetään sähköpostitse asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen ilman että terapityyppi tulee esille.

Koulutukset ja konsultointi

Teen myös konsultointeja ammattilaisille sekä seksuaalisuuteen liittyviä räätälöityjä koulutuksia. Yrityksille tarjoan opastusta sateenkaarisensitiivisyyteen.