Palvelut

dragonfly1Seksuaali- ja pariterapia

Seksuaaliterapia on keskusteluun perustuvaa vuorovaikutusta asiakkaan seksuaalisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Terapeutti ja asiakas eivät kosketa toisiaan missään tilanteessa.

Pariterapiassa keskitytään pari/monisuhteen tai muunlaisen kumppanuuden hyvinvointiin asiakkaiden määrittelemän tavoitteen ympärillä.

Seksuaaliterapian tavallinen kesto on 5-20 kertaa, mutta moni voi saada apua jo yhdestä käynnistä. Pariterapiassa käyntikerrat vaihtelevat paljon teemasta riippuen. Käyntikertojen määrästä sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa, mutta asiakkaalla on oikeus päättää terapia milloin tahansa.

Vastaanotolle voi tulla yksin tai kumppani(e)n kanssa. Ryhmämuotoinen neuvonta on mahdollista toteuttaa joko vastaanotollani (max 10 henkilöä) tai asiakkaan tiloissa (esim. vanhainkoti, kuntoutuskeskus).

Etäyhteys

Terapia voi tapahtua myös videopuheluna asiakkaan toivoman sovelluksen välityksellä tai keskustelussa voidaan käyttää terapeutin valitsemaa sovellusta. Sovelluksia on ladattavissa ilmaiseksi.

Luottamuksellisuus

Seksuaali- ja pariterapeutti on vaitiolovelvollinen. Kaikki asiakassuhteisiin liittyvät asiat hoidetaan ehdottoman luottamuksellisesti.

Asiakaskäynneistä ei tehdä mitään kirjauksia Kantaan tai muihin rekistereihin. Teen tapaamisissa asiakkaan luvalla käsin muistiinpanoja paperille. Niihin merkitsen asiakkaan etunimen/nimimerkin. Muistiinpanoja säilytän lukitussa kaapissa lukitussa työhuoneessani. Paperimuistiinpanot tuhoan silppurissa kerran vuodessa asiakassuhteen päätyttyä.

Lasku lähetetään sähköpostitse asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen ilman että terapiatyyppi tai tapaamisen sisältö tulee esille.

Koulutukset ja konsultointi

Teen myös konsultointeja ammattilaisille sekä seksuaalisuuteen liittyviä räätälöityjä koulutuksia. Yrityksille tarjoan opastusta sateenkaarisensitiivisyyteen.