Palvelut

dragonfly1Seksuaalineuvonta ja seksuaaliterapia

Seksuaaliterapia on keskusteluun perustuvaa vuorovaikutusta asiakkaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Terapeutti ja asiakas eivät kosketa toisiaan missään tilanteessa.
Tyypillisesti seksuaalineuvonnassa käyntikertoja on noin 3-5, mutta moni saa apua jo yhdestä käynnistä. Seksuaaliterapian tavallinen kesto on 5-20 kertaa.
Vastaanotolle voi tulla yksin tai kumppanin/kumppaneiden kanssa. Ryhmämuotoinen seksuaalineuvonta on mahdollista toteuttaa joko vastaanotollani (max 10 henkilöä) tai asiakkaan tiloissa (esim. vanhainkoti, kuntoutuskeskus).

Skype tai Whatsupp

Neuvonta/terapia voi tapahtua myös Whatsupp- tai Skype-videopuhelun välityksellä. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi. Varsinkin tällainen neuvonta/terapia on mahdollista sopia myös ilta-aikaan tai viikonlopuksi.

Luottamuksellisuus

Seksuaaliterapeutti on vaitiolovelvollinen. Kaikki asiakassuhteisiin liittyvät asiat hoidetaan ehdottoman luottamuksellisesti. Laskutus tapahtuu sähköpostilaskulla.

Koulutukset ja konsultointi

Teen myös konsultointeja ammattilaisille sekä seksuaalisuuteen liittyviä räätälöityjä koulutuksia. Yrityksille tarjoan opastusta sateenkaarisensitiivisyyteen.